Een man en een vrouw uit Engeland kenden elkaar net een paar uur en besloten te gaan trouwen. Ze zagen elkaar pas in het echt bij de huwelijksceremonie is Las Vegas.

Dating app

Het contact kwam tot stand via een dating app. Vanaf 15 december wisselden zij online berichtjes uit. Op 22 december besloten ze elkaar te bellen. 23 december hakten ze de knoop door om in het huwelijksbootje te stappen. Op eerste kerstdag ontmoetten zij elkaar in hun trouwkleding op de luchthaven van Gatwick in Londen. Hier pakten zij samen het vliegtuig naar Las Vegas om daar te trouwen en hun huwelijksreis te vieren.

Verbinding

Zowel Sarah en Paul gaven aan dat zij meteen een bijzondere verbinding met elkaar voelden. “Er was onmiddellijk een klik tussen ons, een verbinding die niet te ontkennen viel. Paul voelt nu al aan als mijn beste vriend”, vertelt Sarah. Paul bevestigd dit:”Het is heel vreemd. Als je mij tien dagen geleden had verteld dat ik iemand zou ontmoeten met wie ik meteen naar Las Vegas zou gaan om te trouwen, zou ik je voor gek hebben verklaard. Maar onze gesprekken gingen meteen de diepte in. In iedere relatie miste ik altijd openheid en communicatie. Met Sarah is dat niet zo”.