Scheidinswijzer.nl is een website van de Nationale AdviesBalie (NAB). De NAB beheert meerdere thematische websites over juridische onderwerpen. Bezoekers kunnen deze informatie gratis raadplegen. Daarnaast bieden wij gratis juridisch advies. Wij breiden in samenwerking met onze partners de websites continu uit. Kansen en ontwikkelingen in de markt grijpen wij aan om onze dienstverlening uit te breiden en aan te passen.

Voor wie?

De Nationale AdviesBalie is er voor zowel de consument als de juridische dienstverlener. Wij helpen de consument bij hun juridische vraagstukken. Dit doen wij doormiddel van gratis informatie op onze websites, het aanbieden van een gratis telefoondienst waar zij met hun vragen terecht kunnen en verschillende samenwerkingen aan te gaan met partners die onze klanten verder kunnen helpen indien nodig. Daarnaast is de NAB er voor de juridische dienstverlener. Wij zijn de serviceprovider voor juridische dienstverleners in Nederland. Juridische dienstverleners kunnen een abonnement afsluiten en gebruik maken van onze diensten. Op deze manier hopen wij een brug te slaan tussen de consument en de juridische dienstverlener. Diensten en informatie aanbieden die interessant zijn en van belang voor beide partijen.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Als je gaat scheiden, ga je een moeilijke periode tegemoet. Je weet misschien niet precies wat je moet regelen en je bent onzeker over je toekomst. Door het verdriet kun je jezelf eenzaam voelen. Al die emoties maken de situatie niet gemakkelijker. Wij van de NAB begrijpen jouw zorgen en helpen je graag. Daarom bieden wij jou een geheel vrijblijvend gesprek aan met onze deskundige medewerkers. De medewerker beantwoordt jouw vragen door je de informatie te geven die je nodig hebt. Je vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld over je huis en hypotheek, de omgangsregeling, co-ouderschap, alimentatie en de boedelscheiding.

Indien je dit wil en indien nodig, kan onze medewerker je doorsturen naar een specialist bij jou in de buurt en die past bij jouw zaak. Die specialist is afkomstig uit een netwerk van deskundigen: in familierecht gespecialiseerde advocaten, juristen, mediators en fiscalisten. Dankzij hun ervaring en kennis helpen zij je bijvoorbeeld met het verkrijgen van alimentatie en met het opstellen van een ouderschapsplan. De deskundigen zorgen dat jouw zaken goed worden geregeld zodat je later niet tegen problemen aanloopt.

Waar staan wij voor

Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede juridische dienstverlening. Het is van belang dat juridische problemen deskundig worden opgepakt. Zo voorkom je een hoop problemen. De juridische wereld wordt door consumenten vaak beschouwd als complex en onbegrijpelijk. Wat moet men vooral niet of wel doen? Is juridische hulp nodig? En zo ja waar vindt je de juiste juridische dienstverlener voor jouw zaak. Wij zetten de situatie voor de consument op een rij en adviseren wat de juiste vervolgstappen zijn. Wij zijn objectief, betrouwbaar en volledig. We willen dat de klant met een tevreden gevoel ophangt. Zowel consumenten als juridische dienstverleners beoordelen onze dienstverlening zeer positief.

Adverteren op Scheidingswijzer.nl

Interesse in een advertentie op Scheidingswijzer.nl of één van onze andere websites? Eric Coppens informeert je graag over de mogelijkheden. Bel 055-539 56 50 voor meer informatie.