Een scheiding kan ervoor zorgen dat je alles even niet meer overziet. Er komen veel vragen op je af. Wie zorgt er straks voor de kinderen? Kun je in het huis blijven wonen? Krijg je alimentatie, en zo ja hoeveel?

Zit je met een vraag over jouw scheiding? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan de juridische medewerkers van ScheidingsWijzer.nl. Wij beantwoorden je vragen en adviseren welke vervolgstappen je het beste kunt nemen. Als jij dat wilt, kunnen we je in contact brengen met een professionele echtscheidingsdeskundige bij jou in de buurt. Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is geheel gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Let op:
Ook in de tijd van het coronavirus zorgen wij dat jij de juiste juridische hulp ontvangt. Al onze advocaten, juristen en mediators kunnen jouw zaak indien nodig via de telefoon of online opstarten. Neem gerust contact met ons op om de juiste vervolgstap voor jouw situatie te bespreken.

Aanvraag formulier

  • Contactgegevens

  • Toelichting

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.