Corona zorgt voor heel wat beperkingen en veel mensen zagen een groot trouwfeest aan hun neus voorbij gaan. Een stel uit India besloot het anders te doen. Zij gooiden er flink wat geld tegenaan, maar konden elkaar wel op een unieke manier het ja-woord geven.

Boeing 737

Ga je trouwen in India, dan mag je momenteel maar 50 gasten uitnodigen. Toch een beetje een domper als je echt een groot trouwfeest wil geven. Dit stel kwam met een bijzondere oplossing. Zij huurden een hele Boeing 737 af en gaven hier het feest. In totaal waren 160 gasten aanwezig. Op internetbeelden is te zien dat het hele vliegtuig vol zit en dat het huwelijk wordt voltrokken terwijl ze in de lucht onderweg zijn naar Bangalore.

Onderzoek gestart

Er is een onderzoek gestart door de luchtvaartautoriteiten. Weliswaar hebben alle passagiers een PCR-test afgelegd, maar ze droegen in het vliegtuig niet allemaal het verplichte mondkapje. Het cabinepersoneel heeft alles laten gebeuren. Zij zijn voorlopig op non-actief gesteld. Volgens vliegtuigmaatschappij SpiceJet wist iedereen hartstikke goed dat zij verplicht zijn de maatregelen op te volgen. Dit is vooraf duidelijk aangegeven.

In de Indiase Media

De stunt van dit stel brengt nog al wat onrust in de Indiase media. Het land heeft namelijk flink te kampen met de uitbraak van het coronavirus. De besmettingen zijn daar gestegen naar bijna 27 miljoen. Hiermee staat India op de tweede plek wereldwijd van besmettingen. De Verenigde Staten zit er nog boven met haar 33 miljoen besmettingen. Je kunt je voorstellen dat er mensen zijn die erg gefrustreerd raken na het zien van deze beelden in de media. India telt na de VS en Brazilië de meeste coronadoden. De afgelopen twee weken stierven 50.000 inwoners aan het virus.