Kun je de manier waarop jij ten huwelijk bent gevraagd nog herinneren? Was het romantisch? Toch zal dat vast niet zo romantisch zijn geweest als het huwelijksaanzoek van Lee Loechler. Hij vroeg haar ten huwelijk in de bioscoop. Misschien niet de meest romantische plek die je kunt verzinnen, maar de manier waarop was wel heel bijzonder.

Doornroosje

De favoriete film van zijn vriendin was Doornroosje. Lee bedacht dat hij hier iets mee moest doen. Een half jaar lang werkte hij aan een aangepaste versie van de film Doornroosje van Disney. Samen met een illustrator voegde hij een nieuwe, aangepaste scene toe met een Doornroosje met het gezicht van zijn vriendin en de prins met zijn eigen gezicht. De prins vraagt in de film Doornroosje ten huwelijk.

Bioscoop

Op de grote avond draaide de film in een volle bioscoop. Stiekem zaten er familieleden en vrienden in de zaal, zonder dat de dame in kwestie dit door had. Toen de aangepaste scene kwam en de prins het doosje met een ring opende viel bij de vriendin het kwartje. Lee ging op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Natuurlijk zei ze ja. Het filmpje ging al snel viral. Kijk hem hier!