Wat kunnen wij voor je doen?

Als je gaat scheiden, ga je een moeilijke periode tegemoet. Je weet misschien niet precies wat je moet doen en je bent onzeker over je toekomst. Je bent verdrietig en je kunt je flink eenzaam voelen. Al die emoties maken de situatie niet gemakkelijker. Wij van De Nationale Adviesbalie begrijpen jouw zorgen en helpen je graag. Daarom bieden wij jou een geheel vrijblijvend gesprek aan met een van onze deskundige medewerkers. De medewerker beantwoordt jouw vragen door je de informatie te geven die je nodig hebt. Je vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld over je huis en hypotheek, de omgangsregeling, co-ouderschap, alimentatie en de boedelscheiding.

Als je wilt, kan onze medewerker je doorsturen naar een specialist bij jou in de buurt. Die specialist is afkomstig uit een netwerk van deskundigen: mediators, fiscalisten en in familierecht gespecialiseerde advocaten en juristen. Dankzij hun ervaring en kennis helpen zij je bijvoorbeeld met het verkrijgen van alimentatie en met het opstellen van een ouderschapsplan. De deskundigen bieden ruimte voor jouw gevoelens, zorgen ervoor dat je je kinderen niet kwijtraakt en dat je ex zich aan de afspraken houdt.

Voor een vrijblijvend advies vul je het aanvraagformulier in.

Wie zijn wij?

ScheidingsWijzer.nl is een website van De Nationale Adviesbalie B.V. (NAB) te Apeldoorn. De NAB bezit websites over juridische onderwerpen. Je kunt de informatie op onze websites gratis raadplegen. Bovendien kun je geheel kosteloos gebruikmaken van onze rekenmodules, waarmee je bijvoorbeeld de behoefte aan de kinderalimentatie en partneralimentatie kunt berekenen.

De Nationale Adviesbalie opereert vanuit duidelijke waarden en kwaliteitsnormen. Wij hechten grote waarde aan onze onpartijdigheid, integriteit en deskundigheid. De NAB is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34222867.

Adverteren op Scheidingswijzer.nl

Wilt u adverteren op de site van Scheidingswijzer.nl? Neem voor meer informatie en actuele bezoekersaantallen contact op met Eric Coppens. Telefoon: 055-539.56.50, e-mail: ecoppens@nab.nl.