Smit & Smit Advocaten

Smit & Smit Advocaten

Smit & Smit Advocaten is een jong en eigentijds advocatenkantoor waar u als cliënt, particulier of zakelijk, centraal staat. Wij kunnen u adviseren en bijstaan in kwesties omtrent het arbeidsrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Ons kantoor is laagdrempelig en wij vinden dat u gewoon moet kunnen binnenlopen wanneer u een juridische vraag heeft. Daarnaast staat de telefoon ook buiten kantoortijden aan en zijn wij daardoor (vrijwel) altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp. De lijnen zijn kort: als u ons belt krijgt u direct één van onze advocaten aan de lijn. Een eerste intakegesprek van 30 minuten is bovendien gratis, zodat u een goede inschatting kunt maken van uw rechtspositie en u vrijblijvend kunt kijken of u met ons kantoor in zee wilt gaan. Wij kunnen u bijstaan tijdens procedures maar wij kunnen u uiteraard ook in het voortraject van advies voorzien om zo mogelijk een gang naar de rechter te voorkomen.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Bouwrecht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Bouwrecht
  • Ondernemingsrecht

   Neem contact op met Smit & Smit Advocaten

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Smit & Smit Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   Sortering: standaard

   Rosanne Silven

   In het personen- en familierecht staat Rosanne zowel particulieren als ondernemers bij. Rosanne probeert de zaak op een zakelijke manier af te wikkelen, maar heeft daarbij niet alleen oog voor de juridische aspecten van de zaak. Er is ook ruimte voor de emotionele aspecten. Met name het rekenkundige aspect binnen het personen- en familierecht vindt […]

   Bekijk profiel

   Lydia Visscher

   Lydia Visscher is na het behalen van de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam in 2012 beëdigd als advocaat en heeft zich toegelegd op het personen- en familierecht en arbeidsrecht. Zij staat zowel particulieren als ondernemers bij. In bepaalde gevallen kan zij tevens op basis van gefinancierde rechtsbijstand […]

   Bekijk profiel