Rotterdamse advocaat

Rotterdamse advocaat

De insteek van de Rotterdamse advocaat is om een probleem zo snel mogelijk op te lossen. Procederen is nooit het doel. Het kan wel een middel zijn om de wederpartij aan tafel te krijgen. Een oplossing vinden is ons doel!

De ervaring leert dat iedereen in zijn of haar leven wel eens geconfronteerd wordt met juridische problemen. Dat kan van heel uiteenlopende aard zijn. Bijvoorbeeld door problemen in uw relatie, of bij de aankoop van een nieuw apparaat. Het is verstandig dan niet zelf allerlei juridische problemen te willen regelen, maar er een professional bij te halen: een advocaat. Die heeft meer ervaring met deze juridische problemen en is er ook niet emotioneel bij betrokken.

Rechtsgebieden particulier:

 • Civiel recht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Civiel recht

   Neem contact op met Rotterdamse advocaat

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Rotterdamse advocaat. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   P.H.A. de Boer

   Paul de Boer had al jong een passie voor het recht. Zaken worden met snelheid en deskundigheid aangepakt. Paul de Boer voert zijn beroep als advocaat met veel passie uit. Indien nodig kan hij procederen, echter probeert hij zaken eerst door middel van goed overleg op te lossen.

   Bekijk profiel