Maanicus familierecht

Maanicus familierecht

Maanicus Familierecht helpt u graag bij uw scheiding. Omdat een scheiding voor elk stel anders is geloven wij in een op maat gesneden en persoonlijke aanpak. Het uitgangspunt is om er samen uit te komen. Daarom bieden wij ook mediation en overlegscheiden aan.

Het eerste contact is meestal telefonisch. Aan de telefoon wordt besproken wat er speelt. Wij kunnen vaak aangeven welke mogelijkheden er zijn. Indien er interesse is kan er een vrijblijvend kennismakinggesprek plaatsvinden.

Maanicus Familierecht zet zich altijd 100 procent in voor uw zaak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Rechtsgebieden particulier:

 • Mediation
 • Personen- en Familierecht

  Neem contact op met Maanicus familierecht

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Maanicus familierecht. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  Marlon Maanicus

  Ik ben sinds 1997 actief in de advocatuur. Per 1 juli 2017 is Maanicus Familierecht actief. Ik leg me met mijn kantoor helemaal toe op het personen- en familierecht. Een boeiend en afwisselend rechtsgebied. Naast een juridische aanpak is een persoonlijke aanpak ook erg belangrijk. Elk verhaal is anders. En iedereen heeft recht en belang […]

  Bekijk profiel