Loos & Boukema Advocaten

Loos & Boukema Advocaten

Al sinds 2009 staan wij met veel plezier en enthousiasme honderden cliënten bij in diverse zaken. Voorop staat het resultaat, of dat nu bereikt moet worden door middel van onderhandelingen of door middel van een gerechtelijke procedure, dat wordt van geval tot geval goed bekeken en met u besproken. Niet voor niets zijn wij in een paar jaar tijd meer dan verdubbeld in grootte, vele tevreden cliënten hebben ons kantoor laten groeien.

Rechtsgebieden

Ons kantoor is gespecialiseerd op de volgende gebieden: arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht, VvE recht, bouwrecht, allerlei vastgoedzaken en (jeugd) strafrecht. Daarnaast doen wij ook algemeen civiele zaken, zoals incassovorderingen, vorderingen tot schadevergoeding uit onrechtmatige daad of vanwege wanprestatie. Mr Esther Sprenkeling doet naast de personen- en familierechtzaken tevens mediation.

Wij zijn er voor u

Het is voor niemand leuk om naar een advocaat te moeten gaan. Dat begrijpen wij goed en daarom zorgen wij ervoor dat u een goed beeld krijgt van het verloop van de zaak, wij snel op u zullen reageren en dat wij goed bereikbaar zijn. Wanneer u even ruggespraak nodig heeft, kunt u ons altijd bellen. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat wij door onze jarenlange ervaring en volledige inzet u het beste kunnen bieden.

Kosten

Ondanks het feit dat u bijgestaan wordt door zeer ervaren advocaten hanteren wij gematigde tarieven. Ons kantoor heeft geen marmeren entree of gouden kranen en daardoor kunnen wij de uurtarieven redelijk houden. Uiteraard staan wij ook cliënten bij die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtshulp wanneer zij zelf een advocaat niet kunnen betalen. Indien mogelijk kunnen wij ook proberen om een vaste prijs met u af te spreken.

Inloopspreekuur

Wanneer u behoefte heeft aan een vrijblijvend gesprek over uw zaak, dan bent u welkom op ons inloopspreekuur dat iedere vrijdagmorgen tussen 10 en 11 wordt gehouden op de Marnixstraat 184. Een van onze advocaten kan dan met u bespreken of het zin heeft om een advocaat in de arm te nemen en wat uw kansen zijn. Dit is een kort advies, het is niet mogelijk om allerlei stukken te laten doornemen. Wanneer u verhinderd bent om op een vrijdag langs te komen, dan is het ook mogelijk om even telefonisch te overleggen.

 

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Burenrecht
 • Huurrecht
 • Jeugdrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Strafrecht
 • Vastgoedrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Strafrecht
  • Vastgoedrecht

   Diensten

   • Gratis eerste kennismakingsgesprek
   • Toevoegingszaken

   Gesproken talen

   • Nederlands
   • Engels
   • Duits
   • Spaans

   Neem contact op met Loos & Boukema Advocaten

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Loos & Boukema Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   Sortering: standaard

   Karin Boukema

   Mr. Karin Boukema heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is in 1993 afgestudeerd. Daarna is zij bij de rechtbank te Amsterdam als griffier gaan werken en in oktober 2000 advocaat geworden. Zij heeft jarenlang gewerkt bij een ander Amsterdams advocatenkantoor alvorens zij besloot om in 2009 voor zichzelf te beginnen, samen met […]

   Bekijk profiel

   Monique Gerson

   Mr. Gerson heeft aan de Universiteit van Amsterdam rechten gestudeerd. In 2002 is zij beëdigd als advocaat en heeft ongeveer 14 jaar bij een middelgroot en een klein advocatenkantoor in Amsterdam gewerkt, voordat zij in 2016 een samenwerkingsverband is aangegaan met Loos & Boukema Advocaten, waar zij als zelfstandig advocaat werkzaam is. Rechtsgebieden Monique Gerson […]

   Bekijk profiel

   Erik Jan Loos

   Mr. Erik Jan Loos is in 1991 afgestudeerd aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft enkele jaren ervaring opgedaan in het bestuursrecht bij het Ministerie van Economische Zaken, waarvoor hij diverse keren bij de Raad van State heeft gepleit. Sinds 1994 is hij advocaat. Al snel, gedurende zijn advocatenopleiding, kwam […]

   Bekijk profiel

   Esther Sprenkeling

   Mr. Esther Sprenkeling is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 1993 liep zij stage bij Halley Blaauw & Navarro op Curacao, waarna ze 12 jaar in Costa Rica verbleef waar zij beleidsmedewerkster was op de Nederlandse Ambassade ten behoeve van ontwikkelinssamenwerking, voor ze begin 2013 in dienst trad bij Loos & Boukema […]

   Bekijk profiel